Tillbaka till mitt CV

Bravomedia AB

Webbutvecklare med inriktning på företagets egen-utvecklade mjukvara samt anpassade open-source lösningar.

Kisakulla AB

Ansvar för webbutveckling av flera interna och externa projekt. Jag jobbar mycket med internetmarknadsföring för samtliga projekt samt företagets egna markandsföring.

Jan-Erik Lysander

Min enskilda firma som jag främst driver som en bi-syssla. Där hjälper jag nya och befintliga kunder med webbutveckling och marknadsföring. Jag erbjuder även vissa utvalda produkter till försäljning via både direktförsäljning och e-handel.

Davelo AB

Personalansvar för en mindre avdelning på 4 personer. Projektledning av olika storlekar och omfattning. Driftansvarig för den interna ITn samt för större externa projekt. Extraresurs för webbutveckling vid hög belastning. Administrativa uppgifter.

ICYou AB

IT-ansvarig för Skövde kontorets samtliga IT. Driftansvarig för den interna servern. Teknisk ansvar för innehåll på hemsidan. Utveckling av mindre system och bryggor.

Evohosting Ltd

Teknisk sekundär support samt resurs för firstline vid hög belastning. Ansvar för intern och extern support och utveckling av mindre system och bryggor. Driftansvar för företagets spelserverhosting. Företagsutveckling tillsammans med VD Tim Mole.

Tillbaka till mitt CV